اخذ اقامت ترکیه (اقامت بلند مدت)

در این مقاله قصد داریم روش اخذ اقامت ترکیه برای بلند مدت را برای متقاضیان مهاجرت به ترکیه مورد بررسی قرار دهیم و همچنین شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت ترکیه را بیان خواهیم نمود. لازم به ذکر است که اخذ اقامت بلند مدت ترکیه تنها از طریق تمدید اقامت کوتاه مدت این کشور امکان پذیر می باشد

اخذ اقامت ترکیه (اقامت بلند مدت)

بنا به دلایل رشد اقتصادی در ترکیه امروزه متقاضیان مهاجرت به این کشور پیوسته در حال افزایش است. همانطور که می دانید اخذ اقامت ترکیه از روش های مختلف امکان پذیر است و اخذ اقامت ترکیه به طور کلی به دو نوع اقامت کوتاه مدت و اقامت بلند مدت طبقه بندی می شود. تنها از طریق خرید ملک یا ازدواج در ترکیه می توانید اقامت بلند مدت این کشور را دریافت کنید. اگر شما نیز قصد اخذ اقامت ترکیه را برای بلند مدت دارید تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا با شرایط و مدارک مورد نیاز این نوع اقامت بیشتر آشنا شوید.

در صورت تمایل برای اخذ اقامت ترکیه برای بلند مدت و شهروندی این کشور در مرحله نخست باید شرایطی که با استفاده از آن اقامت کوتاه مدت این کشور را کسب کرده اید حفظ نمایید و هر سال اقامت کوتاه مدت خود را تمدید کنید. اقامت ترکیه برای بلند مدت هیچگاه در یک مرحله صادر نمی شود و این نوع اقامت معمولاً پس از گذشت سه سال و تمدیدهای متوالی اقامت کوتاه مدت امکان پذیر می باشد. برای اخذ اقامت ترکیه برای بلند مدت باید برای 5 سال و بدون وقفه در ترکیه زندگی کنید.

مهمترین شرایط اخذ اقامت ترکیه برای بلند مدت

  • برای اخذ اقامت بلند مدت ترکیه باید به طور متوالی 5 تا 8 سال در ترکیه زندگی کنید.
  • باید گواهی عدم سوء پیشینه خود را برای سه سال گذشته ارائه دهید.
  • در سه سال گذشته نباید هیچ گونه کمک اجتماعی دریافت کرده باشید.
  • باید ثابت کنید که در کشور ترکیه منبع درآمد کافی و پایدار داشته و همچنین می توانید به راحتی زندگی خود و خانواده تان را کنترل نمایید.
  • باید تحت پوشش یک بیمه معتبر قرار گیرید البته لازم به ذکر است که افراد بالای 65 سال و پایین 18 سال نیازی به تحت پوشش بیمه قرار گرفتن ندارند.
  • فرد متقاضی باید به مقررات و قوانین نظم عمومی پایبند بوده و امنیت عمومی را تهدید نکرده باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت ترکیه برای بلند مدت

در صورت تمایل برای اخذ اقامت بلند مدت ترکیه حتماً باید 5 سال در این کشور زندگی کرده باشد. البته شهروندان خارجی که 8 سال در این کشور اقامت کرده باشند اما گاهی کشور ترکیه را ترک کرده و دوباره بازگشته اند نیز می توانند درخواست خود برای دریافت اقامت بلند مدت ترکیه را به دولت این کشور ارائه دهند. همچنین باید برای دریافت این نوع اقامت مدارک مورد نیاز زیر را فراهم آورید.

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست مجوز اقامت ترکیه
  • ارائه اصل و یا کپی گذرنامه یا سند سفر
  • متقاضی باید سند اقامت قبلی خود را ارائه دهد.
  • چهار قطعه عکس
  • گزارش پلیس محلی در این کشور
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...